Stress Release yoga

Fysiek en mentaal herstel vinden door beweging.

Kenmerken

In deze herstellende Yogales brengen we de aandacht in het hier en nu. Je wordt begeleid om met jouw lichaam te bewegen, precies zoals deze zich in het moment aandient. Zonder het te forceren of te negeren.

Inhoud les

Tijdens deze les vergroten we een liefdevolle aandacht voor lichaam en geest. Onze gedachten zijn van directe invloed op ons lichaam en ons immuunsysteem. Door hier steeds weer bewust van te worden, stimuleren we het lichaamseigen herstellend vermogen. Ervaar het helende effect van yoga en meditatie in een veilige omgeving. Een toegankelijke les waarin we de tijd nemen voor de houdingen d.m.v een heldere opbouw en uitleg. De les bestaat uit korte meditaties, kracht & coördinatie, balans, rekoefeningen, ontspanningstechnieken, ademhaling en visualisaties.

Geschikt voor

Voor iedereen die wil werken aan een groter lichaamsbewustzijn en meer vertrouwen in het lichaam. Hierdoor is deze les ook bijzonder geschikt voor mensen met een chronische ziekte, een beperking, of herstellende van een moeilijke periode.

Wekelijkse les

Op woensdag van 10.30 tot 11.45 uur, lokatie Nachtegaalstraat 157
Op zondag van 10.45 tot 12.00 uur, lokatie NDSM Plotterstraat 24

De lessen zijn live of online te volgen, aanmelden kan bij Yogaschool Noord

mail naar info@yogaschoolnoord.nl

bel naar 020 2440 277